Općina Gračac, Park Sv. Jurja 1, 23440, Gračac
mobitel
Telefon: 023/773-007, Fax: 023/773-004
sjena

Novosti

NATJEČAJ "GODIŠNJA NAGRADA NIKOLA TESLA - GENIJ ZA BUDUĆNOST" - Općina Gračac

NATJEČAJ "GODIŠNJA NAGRADA NIKOLA TESLA - GENIJ ZA BUDUĆNOST"29.1.2014.


Poštovani,


sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se prijavite na natječaj za dodjelu Godišnje nagrade „Nikola Tesla – Genij za budućnost 2014.“


Udruga Nikola Tesla – Genij za budućnost petu godinu za redom dodijelit će prestižne nagrade zaslužnim pojedincima i organizacijama koje su se istaknule svojim znanjem i inovativnim djelovanjem. „Nagrada Nikola Tesla – Genij za budućnost“ ove će godine biti svečano uručena u srpnju mjesecu u hotelu Esplanade u Zagrebu u društvu brojnih uglednika, a prilikom obilježavanja obljetnice rođenja svjetski poznatog izumitelja i genija Nikole Tesle.


Posebna pozornost i ove se godine pridaje mladima, osnovnoškolcima, srednjoškolcima i studentima kojima javno odajemo priznanje za znanje koje pokažu na području fizike i poznavanja lika i djela Nikole Tesle i na području inovativnog djelovanja.


Valja napomenuti kako je okom godina nagrada zadobila znatnu medijsku i javnu pažnju te pozornost nekih od ponajboljih hrvatskih obrazovnih institucija.


Stoga, ako vam je fizika u malom prstu, poznajete život i djelo Nikole Tesle ili imate zanimljiv i inovativan izum ili projekt, prijavite se na natječaj, pokažite svoje znanje, postanite dobitnik Godišnje nagrade Nikola Tesla – Genij za budućnost i osvojite vrijedne nagrade. Prijave za natječaj bit će otvorene do 1. ožujka ove godine.


Sve detalje vezane uz natječaj, šaljemo Vam u prilogu, a za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.


Srdačan pozdrav.


S poštovanjem,


Mr.sc. Roman Kosanović


Udruga Nikola Tesla – Genij za budućnost
e-mail: info@unt-genius.hr
web: www.unt-genius.hr
mob: 098 955 8461


NATJEČAJ 2014. GODINEObjavljeno: 29.1.2014.


GRAČAC Hrvatska

Posljednje novosti


praz

ČESTITKA PRIGODOM PRAVOSLAVNOG BOŽIĆ ...
7. sij '22.

praz

JAVNI POZIV ZA DODJELU STIPENDIJA OPĆINE GRA& ...
28. pro '21.
foto

ČESTITKA OPĆINE GRAČAC
24. pro '21.

Posljednje obavijesti

Nema ubilježenih obavijesti.

Iz kalendara događaja

Trenutno nema događaja.
banner banner2 banner3 banner4 banner4 banner5 banner6 banner7 banner8 banner9 banner10 banner11 banner12 banner14 banner13